Борщ з тушонкою в мультиварці

Борщ із тушонкою в мультиварці буде у вас простим і швидким варіантом із широкої лінійки цього виду овочевих супів. Готується він на воді, але можна доповнювати його бульйонними кубиками. Тушонка вибирається якісна і з жирком, і економити на ній не слід. Для хорошого смаку борщу в мультиварці важлива послідовність закладки інгредієнтів, що вказано в рецепті.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
60 хвДрук
  • Насамперед потрібно згідно рецепту, підготувати всі інгредієнти для борщу. Овочі почистити та промити. Потім підготовлені овочі нарізати ножем або за допомогою кухонних гаджетів, що зручніше та простіше.
  • Цибулю нарізати невеликими кубиками.
  • Моркву і буряки подрібнити на великій тертці.
  • Капусту нашаткувати тонкою соломкою.
  • Увімкнути програму «Жарка» на 20 хвилин. У чаші розігріти рослинну олію і в ньому обсмажити нарізку цибулі.
  • Потім до цибулі перекласти натерту моркву і посмажити при помішуванні лопаткою до м’якості.
  • Далі в чашу перекласти натертий буряк, всипати сіль із цукром і через 5 хвилин додати томатну пасту. Ці інгредієнти лопаткою перемішати.
  • До обсмажених овочів перекласти нарізану кубиками картопля і капустяну соломку.
  • Овочі залити окропом із розрахунком порцій супу та потрібної вам консистенції страви. Додати чорний перець з лавровим листом, закрити кришку мультиварки та включити програму «Суп» на час за замовчуванням, що зазвичай становить 1 годину.
  • За 10 хвилин до завершення програми в борщ перекласти тушонку, розім’явши її вилкою на невеликі шматочки і все ще перемішати.

Після закінчення програми, приготовлений у мультиварці борщ із тушонкою можна відразу сервірувати до столу, доповнивши зеленню та

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь