Сало в розсолі п’ятихвилинка гарячим способом

Сало п’ятихвилинка отримала свою назву від способу приготування. Саме соління триває 6 днів, а ось варити в розсолі потрібно лише 5 хв. Сало від цього стає м’яким і ніжним. Приголомшливий смак та відмінна закуска.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
144 год 0 хвДрук
  • Рецепт сала в розсолі п’ятихвилинка гарячим способом гранично простий! Сало промиваємо та очищаємо шкірку.
  • Розрізаємо його на кілька брусків середнього розміру.
  • Заливаємо воду в каструлю, додаємо сіль, лавровий лист, перець чорний та запашний, гвоздику. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.
  • Додаємо шматочки сала, накриваємо кришкою та проварюємо 5 хв.
  • Подрібнюємо часник через прес і додаємо до сала.
  • Розмішуємо масу, накриваємо кришкою та залишаємо сало в розсолі на 12 годин.
  • Зливаємо воду, даємо салу підсохнути.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь