Домашнє солоне сало – просто приголомшливе блюдо, яке люблять абсолютно всі. Так і хочеться заготовити його на зиму, щоби насолоджуватися неймовірним смаком. Готувати його дуже просто, головне дотримуватися пропорцій, щоб не пересолити. Сало виходить чудовим!
Інгредієнти
Порції: –+
- Сало свиняче 1 кг.
- Вода 1 л.
- Часник 4 зубці
- Перець чорний горошок 8 шт.
- Лавровий лист 4 шт.
- Сіль 4 ст. л.
Кроки
- Рецепт сала в розсолі під залізну кришку простий у приготуванні! Сало промиваємо та розрізаємо на брусочки.
- У воду додаємо сіль, чорний перець горошком, лавровий лист і ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.
- Часник очищаємо та ділимо на часточки.
- Складаємо сало та часник і заливаємо розсолом, закочуємо залізною кришкою.
- Залишаємо на 24 години остигати при кімнатній температурі. Потім ставимо у холодне місце на зберігання.
Смачного!