Сало в розсолі під залізну кришку

Домашнє солоне сало – просто приголомшливе блюдо, яке люблять абсолютно всі. Так і хочеться заготовити його на зиму, щоби насолоджуватися неймовірним смаком. Готувати його дуже просто, головне дотримуватися пропорцій, щоб не пересолити. Сало виходить чудовим!

Інгредієнти
Порції: +24
Кроки
24 год 0 хвДрук
  • Рецепт сала в розсолі під залізну кришку простий у приготуванні! Сало промиваємо та розрізаємо на брусочки.
  • У воду додаємо сіль, чорний перець горошком, лавровий лист і ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.
  • Часник очищаємо та ділимо на часточки.
  • Складаємо сало та часник і заливаємо розсолом, закочуємо залізною кришкою.
  • Залишаємо на 24 години остигати при кімнатній температурі. Потім ставимо у холодне місце на зберігання.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь