Капусняк
Часто приготування квашеної капусти стає справжнім випробуванням і забирає багато часу та енергії. Багато господинь, прагнучи зробити процес шатківниці більш швидким і зручним, стали
Люблю щі та супи з квашеною капустою, але цей суп перевершив усі очікування! Так смачно, що нема слів, це описати. Звичайно, доведеться трохи повозитися, але смак окупить усі ваші старання....
Гарячий суп для холодної зими. На сайті вже є рецепти цього супу, але “Запорізький” трохи відрізняється у приготуванні.
Проста, смачна, ситна перша страва. Часу на приготування вимагає небагато, готується не клопітно. І навіть бюджетна, що дуже важливо. Спробуйте це смачно!
Капусняк – українська перша страва. Дуже популярне на Полтавщині. Здавна його готували на весілля та поминальні обіди. Я його дуже люблю! Дуже смачний суп! Густий, наваристий… Спробуйте!
Публікую рецепт капусняку, який готується в Україні дуже часто. Але цього разу готуватимемо за польським рецептом. Як кажуть, вік живи, вік навчайся. Пропоную Вам скуштувати смачний
Звичайний капустяний суп із секретним інгредієнтом. Привернув мою увагу тим, що знайомий склад у супчика з курки, який я варю вдома, поєднується з манкою. До манки я теж...
Цей суп відрізняється від інших овочевих супів міцним наваристим кислуватим бульйоном, адже варять капусняк з квашеної капусти. Вона повинна бути насиченою за смаком, трохи терпкою і хрусткою.
Капусняк – це традиційне слов’янське блюдо, яке готують у багатьох сім’ях. Цей ароматний суп подобається всім. Адже він має дуже насичений смак: злегка кислий і в той же.