Капусняк з куркою та сочевицею

Проста, смачна, ситна перша страва. Часу на приготування вимагає небагато, готується не клопітно. І навіть бюджетна, що дуже важливо. Спробуйте це смачно!

Інгредієнти
Порції: +4
На порцію
Калорії: 35 ккал
Білки: 3.2 г
Жири: 1 г
Вуглеводи: 3.2 г
Кроки
3 год 45 хвДрук
  • Сочевицю (готувала з коричневої) промити і замочити на пару годин у холодній воді (я замочувала на ніч)
  • Цибулю нарізати півкільцями. У каструлі розігріти оливкову олію (соняшникову) і обсмажити цибулю до м’якості.
  • Куряче філе (я готувала з курячого стегна) нарізати невеликими шматочками та викласти його до цибулі. Обсмажувати на середньому вогні, поки м’ясо не побіліє, постійно помішуючи. (хвилини 3)
  • Влити в каструлю томатний сік, накрити кришкою і тушкувати 5 хвилин.
  • Додати нарізану соломкою капусту, накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні 10-12 хвилин (до напівготовності капусти)
  • Влити гарячу воду (бульйон), довести до кипіння, додати сочевицю. (Попередньо сочевицю промити).
  • Приправити суп спеціями, посолити, поперчити до смаку. Варити суп до готовності сочевиці, 10-15 хвилин.
  • Зняти з вогню, накрити кришкою та дати настоятися півгодини.

Приємного вам апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь