Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.1 г.
Білки
0.5 г.
Жири
1.9 г.
Вуглеводи
23
ккал
Салат Узбекистан класичний
2 год 0 хв20357
Цікаво, що за радянських часів класичний салат Узбекистан можна було спробувати тільки в цій республіці, так як знайти зелену редьку, один з головних інгредієнтів
ткемалі з сливи на зиму
60 хв0251
Давайте на зиму приготуємо класичний соус ткемалі з сливи по одному з рецептів грузинської кухні з покроковими фото. Класичне ткемалі по-домашньому Приготувати
60 хв0350
На зиму можна приготувати дуже смачний соус з терену, користуючись кращими простими рецептами з докладним описом і покроковими фото. Соус з терену до м’
45 хв0300
Салати з редискою і огірком – практично перша закуска, яка символізує прихід весни. З допомогою цих двох хрустких овочів можна приготувати досить прості
60 хв0241
Люля-кебаб вважається традиційним арабським стравою, яку готують переважно на вугіллі. Але зараз розглянемо кілька рецептів, адаптовані під домашні умови
Зелені помідори на зиму
60 хв0508
Приготувати на зиму дуже смачну закуску з зелених помідорів можна по одному з простих перевірених рецептів з покроковими фото. Особливо смачними і ароматними
45 хв0130
Фунчозу називають «скляним локшиною», так як її готують з рисового крохмалю, але не з борошна. А що стосується рецептів з рисовою локшиною, то в домашніх
45 хв0181
Основа приготування пісних котлет – продукти рослинного походження, наприклад, морква і цибуля. Пропонуємо приготувати їх з капусти. Блюдо виходить дуже
долма з виноградного листя рецепт
60 хв0119
Долма у виноградних листках – смачне блюдо, яке на відміну від голубців виходить більш ніжним і з апетитною легкою кислинкою. Пропонуємо класичний рецепт
страви з авокадо рецепти
20 хв0228
Авокадо володіє ніжним, вишуканим і м’яким смаком. Фрукт здатний доповнити та урізноманітнити багато страви. Він прекрасно поєднується з багатьма продуктами.