Як просто і смачно приготувати овочеве рагу з грибами

овочеве рагу з грибами

Овочеве рагу з грибами можна віднести до вегетаріанських страв. Воно виходить смачним і поживним, відмінно підходить для того, щоб протягом трудового дня заповнити сили і енергію.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Ріпчасту цибулю наріжте невеликими кубиками. У каструлю влийте рослинну олію і обсмажте цибулю до м’якості.
  • Печериці наріжте часточками і додайте до цибулі, перемішайте і смажте 3-4 хвилини.
  • Моркву наріжте дрібними кубиками, додайте в каструлю, смажте овочі 3 хвилини.
  • Капусту наріжте тонкою соломкою. Викладіть її в каструлю, перемішайте і готуйте ще 3-4 хвилини.
  • Кабачок наріжте кубиками, додайте його в рагу, перемішайте. Додайте сіль і спеції. Влийте пару столових ложок маринаду від солоних огірків або помідорів.
  • Каструлю прикрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні 20 хвилин.
  • В кінці додайте посічену кінзу і подрібнений часник, перемішайте і знімайте каструлю з вогню.

Овочеве рагу подавайте на стіл в гарячому вигляді.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь