Салат з баклажанів з помідорами та кінзою

Салат з баклажанів з помідорами і кінзою підходить для швидкого і ситного перекусу або легкої вечері. Закуску заправляють майонезом, але при бажанні в якості заправки використовують сметану або натуральний йогурт. Кінза надає частуванню свіжість і літній аромат.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
45 хвДрук
  • Баклажани промиваємо під краном, на свій розсуд знімаємо шкірку, ріжемо довільно. Смажимо на гарячій сковорідці, змащеній олією. Помішуємо, щоб овоч рівномірно зарум’янився. Перекладаємо в салатник.
  • Промиті помідори ріжемо шматочками такого ж розміру. Вибираємо солодкі м’ясисті сорти. Відправляємо до баклажанів.
  • Зварену курку розбираємо на волокна або ріжемо. Вивантажуємо до овочів. При бажанні використовуємо копчене куряче м’ясо. В цьому випадку закуска придбає новий цікавий смак.
  • Приправляємо сіллю і перцем, за бажанням додаємо інші спеції. Посипаємо попередньо промитою і рубаною кінзою.
  • Присмачуємо майонезом або іншим соусом за бажанням.

Розмішуємо, розкладаємо по порціях і їмо. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь