Класичний печінковий торт з яловичої печінки

Класичний печінковий торт – це проста, але при цьому ситна та апетитна страва. Закуска з яловичої печінки підійде як для сімейної вечері, так і для святкового столу.

Інгредієнти
Порції: +8
На порцію
Калорії: 202 ккал
Білки: 11.8 г
Жири: 12.5 г
Вуглеводи: 10.4 г
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Для того щоб приготувати класичний печінковий торт із яловичої печінки, підготуємо необхідні інгредієнти. Овочі очищаємо, яловичу печінку – нарізаємо зручними для перемелювання шматочками.
  • На шматочки розрізаємо цибулину. Разом із яловичиною відправляємо у блендер. Подрібнюємо до однорідної рідкої маси. Можна використовувати м’ясорубку.
  • Збиваємо в печінкову масу курячі яйця. Додаємо подрібнений часник.
  • Висипаємо до інгредієнтів необхідну кількість борошна.
  • За смаком додаємо сіль та перець. Перемішуємо до однорідності. Тісто має вийти трохи рідкуватим, як на оладки. За потреби можна збільшувати кількість борошна.
  • Обсмажуємо печінкові млинці з обох боків на розігрітій з олією сковороді. На кожну сторону приблизно 2-3 хвилини.
  • Формуємо торт. Кладемо печінковий млинець, обмазуємо майонезом і закриваємо іншим млинцем. Повторюємо верстви. Готовий торт кладемо в холодильник на 1-2 години, потім оздоблюємо свіжою зеленню, ділимо на шматочки і подаємо до столу. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь