Калорійність на 100 грам (кбжу):
20.0 г.
Білки
3.1 г.
Жири
4.0 г.
Вуглеводи
125
ккал
40 хв50308
Принадність такої печіночки в її оригінальній підливі. Сметана з ріпчастою цибулею роблять її більш соковитою, а гірчиця додає м’якості. При цьому продукт не потрібно довго вимочувати або якось.
Салат "Тигр" з яловичою печінкою
2 год 30 хв6047
Салат з яловичою печінкою і овочами виходить дуже смачним і ніжним. Його незвичайне оформлення у вигляді тигра обов’язково сподобається всім присутнім за святковим столом.
Печінка по-французьки в духовці
30 хв50609
Працювати з печінкою — справа непроста. Щоб зробити цей делікатний продукт ідеальним за текстурою і смаком, слід оволодіти деякими хитрощами. Або ж знати рецепт, за яким яловича печінка виходить.
15 хв20818
Смачний і ситний паштет можна з легкістю приготувати в домашніх умовах, при цьому одним з ключових етапів його приготування є варіння печінки (яловичої, свинячої, курячої або індичої), тому.
30 хв0836
Яловича печінка – корисний субпродукт. Розповімо, як приготувати печінку на сковороді з цибулею, щоб вона вийшла смачною, м’якою і сподобалася всім. Яловича печінка з цибулею – простий рецепт.