Салат з яловичою печінкою листковий

Приготування салату, основним компонентом якого є печінка, чудова ідея для тих, хто хоче здивувати своїх близьких чи гостей смачним, поживним та ситним салатом. Всі інгредієнти, необхідні для приготування цієї страви, безперечно, знайдуться на кухні у кожної господині.

Кроки
45 хвДрук
  • Що ж потрібно для приготування листкового салату з печінкою? Очищаємо цибулю і нарізаємо її півкільцями. Яловичу печінку, нарізана брусочками, вирушає на сковорідку. Печінку в процесі смаження посипаємо невеликою кількістю солі та перцю.
  • Попередньо відварені яйця та моркву необхідно натерти на великій тертці. Сир натираємо на дрібній тертці.
  • Беремо салатник і приступаємо до формування салату. На дно салатника викладаємо печінку, потім змащуємо її невеликою кількістю майонезу, з’єднаного з часником, потім шар моркви, який також змащуємо майонезом з часником.
  • Далі – шар яєць, промазаних майонезом. У фіналі все посипаємо тертим сиром.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь