Приготування салату, основним компонентом якого є печінка, чудова ідея для тих, хто хоче здивувати своїх близьких чи гостей смачним, поживним та ситним салатом. Всі інгредієнти, необхідні для приготування цієї страви, безперечно, знайдуться на кухні у кожної господині.
Інгредієнти
Порції: –+
- Яловича печінка 400 гр.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 головки
- Куряче яйце 4 шт.
- Сир Пармезан 300 гр.
- Майонез столовий молочний 1 уп.
- Часник 1 зуб.
- Спеції та Приправи на вибір
Кроки
- Що ж потрібно для приготування листкового салату з печінкою? Очищаємо цибулю і нарізаємо її півкільцями. Яловичу печінку, нарізана брусочками, вирушає на сковорідку. Печінку в процесі смаження посипаємо невеликою кількістю солі та перцю.
- Попередньо відварені яйця та моркву необхідно натерти на великій тертці. Сир натираємо на дрібній тертці.
- Беремо салатник і приступаємо до формування салату. На дно салатника викладаємо печінку, потім змащуємо її невеликою кількістю майонезу, з’єднаного з часником, потім шар моркви, який також змащуємо майонезом з часником.
- Далі – шар яєць, промазаних майонезом. У фіналі все посипаємо тертим сиром.