Печінковий паштет з вершковим маслом

Печінковий паштет із вершковим маслом здивує вас своєю ніжною текстурою та приємним смаком. Це ідеальний продукт для домашніх поживних бутербродів. Для приготування такого паштету використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної добірки.

Інгредієнти
Кроки
3 год 30 хвДрук
  • Спочатку приготуємо майоранову олію. Для цього вершкове масло нарізаємо кубиками і залишаємо на 30 хвилин при кімнатній температурі.
  • Розм’якшене масло ретельно розтираємо. Обмазуємо їм шматок фольги. Зверху наносимо гірчицю та посипаємо все це подрібненим свіжим майораном. Загортаємо та прибираємо в холодильник на 30 хвилин.
  • Промиваємо та очищаємо від плівок печінку. Після відварюємо її до повної готовності з лавровими листочками та горошинами перцю.
  • Після відварену печінку пропускаємо через м’ясорубку разом з відвареними курячими яйцями. Вмішуємо до продуктів вершкове масло, коньяк, сіль та перець. Маса повинна бути ніжною і однорідною.
  • Печінкову заготовку викладаємо рівним шаром пергамент або фольгу. На неї кладемо майоранове масло.
  • Згортаємо все це в рулет і прибираємо в холодильник на 1 годину.

Печінковий паштет з вершковим маслом готовий . Нарізайте його, прикрашайте зеленню і подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь