Паштети
Весь останній місяць я зайнятий виведенням формули ідеального паштету з курячої печінки в домашніх умовах. Набридло купувати в кулінарії і переплачувати в три-чотири рази.
Класичне поєднання червоної риби і вершкового сиру підкорило вже багато сердець. Я ж пропоную приготувати паштет на основі цих інгредієнтів. Є 5 хвилин і мінімальний набір продуктів?
Смачний і ситний паштет можна з легкістю приготувати в домашніх умовах, при цьому одним з ключових етапів його приготування є варіння печінки (яловичої, свинячої, курячої або індичої), тому.
З такого корисного продукту, як червона квасоля, можна приготувати достатню різноманітність дуже смачних і ситних страв за простими рецептами з фото. Рагу з квасолі з картоплею З червоної...