Паштет з курячої печінки з морквою та цибулею

Паштет з курячої печінки з морквою та цибулею виходить дуже ніжним та приємним до смаку. Такий продукт можна просто намащувати на хліб або використати для створення яскравих святкових закусок. Для приготування курячого паштету з печінки використовуйте перевірений рецепт з нашої добірки.

Інгредієнти
Кроки
40 хвДрук
  • Підготуємо необхідні інгредієнти зі списку.
  • Ретельно промиваємо курячу печінку. Очищаємо субпродукт від плівки та жовчі. Можна відкинути на друшляк і потримати трохи під холодною водою для кращого очищення.
  • Від лушпиння очищаємо ріпчасту цибулю, потім нарізаємо її тонкими півкільцями.
  • Очищену морквину обробляють на великі кубики.
  • Підготовлені овочі необхідно обсмажити.
  • Відправляємо цибулю з морквою в сковороду, розігріту з олією.
  • Овочі обсмажуємо до м’якості, періодично помішуючи лопаткою. Після цього викладаємо в зручний посуд.
  • Далі у цій же сковороді потрібно обсмажити печінку.
  • Шматочки підготовленої печінки відправляємо у сковороду. Додаємо половину вершкового масла, лавровий лист та горошини запашного перцю. Обсмажуємо, помішуючи, 25 хвилин.
  • Перекладаємо обсмажений субпродукт до овочів. Забираємо горошини перцю та лавровий лист, оскільки вони потрібні були лише для аромату. Викладаємо в масу вершкове масло, що залишилося.
  • Збиваємо продукти блендером і солимо в процесі до смаку. Необхідно одержати однорідну ніжну масу.

Паштет з курячої печінки з морквою та цибулею готовий. Змащуйте його на хліб і подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь