Рибний паштет у домашніх умовах

Рибний паштет у домашніх умовах виходить дуже ніжним і цікавим за смаком. Такий продукт можна просто намазувати на хліб і подавати як самостійну поживну закуску. Для приготування апетитного паштету з риби використовуйте перевірений рецепт нашої добірки.

Інгредієнти
Кроки
3 год 20 хвДрук
  • Підготуємо необхідні інгредієнти за списком. Скумбрію поділяємо на філе, промиваємо та обсушуємо. Рослинну олію прогріваємо на сковороді з часником для аромату, після часник видаляємо.
  • У глибоку миску висипаємо кухонну сіль, доповнюємо її лимонною цедрою і коріандром. Перемішуємо.
  • Половину суміші із солі висипаємо рівним шаром на лист або іншу зручну форму. На сіль кладемо рибне філе, обмазуємо його бальзамічним оцтом.
  • Засипаємо філе сіллю, що залишилася, і залишаємо на 45 хвилин.
  • Через цей час промиваємо рибне філе від солі. Знімаємо шкірку зі скумбрії.
  • Далі рибу перекладаємо в глибоку миску, заливаємо духмяною олією і розминаємо вилкою. Доповнюємо подрібненим базиліком і перемішуємо.
  • Загортаємо заготовку у харчову плівку у формі рулету. Відправляємо в холодильник на 2:00.

Рибний паштет у домашніх умовах готовий. Подавайте до столу, доповнивши морською сіллю, чебрецем і чорним меленим перцем. Швидше пригощайтеся!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь