М’ясний паштет зі свинини

М’ясний паштет зі свинини – це дуже ситний і яскравий продукт, який кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку перевірений рецепт із покроковим описом процесу з нашої добірки. Побалуйте себе та своїх близьких!

Інгредієнти
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Вибираємо шматок свинини. Необхідно, щоб на ньому було присутнім і м’ясо, і сало. Продукт нарізаємо невеликими шматками. 400 грам свинини відварюємо до м’якості.
  • Другу частину продукту обсмажуємо до утворення шкварок.
  • Відварену та обсмажену свинину прокручуємо через м’ясорубку. Перемішуємо масу.
  • Викладаємо сюди подрібнені зубчики часнику.
  • Доповнюємо масу подрібненою зеленою цибулею.
  • Солимо і перчимо до смаку. Ретельно вимішуємо.
  • Викладаємо отриману масу на харчову плівку.
  • Загортаємо у формі щільного рулету і прибираємо в холодильник до повного застигання.

М’ясний паштет зі свинини готов. Подавайте до столу і швидше пригощайтеся!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь