М’ясний паштет зі свинини – це дуже ситний і яскравий продукт, який кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку перевірений рецепт із покроковим описом процесу з нашої добірки. Побалуйте себе та своїх близьких!
Інгредієнти
- Свинина із салом 1 кг.
- Часник 6 зубчиків
- Цибуля зелена 4 пера
- Суміш перців до смаку
- Порції – 1 кг.
Кроки
- Вибираємо шматок свинини. Необхідно, щоб на ньому було присутнім і м’ясо, і сало. Продукт нарізаємо невеликими шматками. 400 грам свинини відварюємо до м’якості.
- Другу частину продукту обсмажуємо до утворення шкварок.
- Відварену та обсмажену свинину прокручуємо через м’ясорубку. Перемішуємо масу.
- Викладаємо сюди подрібнені зубчики часнику.
- Доповнюємо масу подрібненою зеленою цибулею.
- Солимо і перчимо до смаку. Ретельно вимішуємо.
- Викладаємо отриману масу на харчову плівку.
- Загортаємо у формі щільного рулету і прибираємо в холодильник до повного застигання.
М’ясний паштет зі свинини готов. Подавайте до столу і швидше пригощайтеся!