М’ясний рулет із яйцем

Хоча цей рулет називається м’ясним, насправді він готується з яловичого та курячого фаршу з додаванням цукіні, тому виходить не дуже жирним та соковитим. У розрізі це дуже гарне блюдо, яке чудово підійде навіть для святкового домашнього столу.

Інгредієнти
Порції: +8
На порцію
Калорії: 402 ккал
Білки: 27.8 г
Жири: 28 г
Вуглеводи: 8.5 г
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Покладіть холодні яйця в киплячу круто посолену воду. Коли вода знову закипить, відрахуйте 1 хв., закрийте кришкою та вимкніть вогонь. Через 10 хв. злити воду, остудити яйця під проточною холодною водою і дуже акуратно очистити. Очистіть цибулю та часник, дуже дрібно наріжте. Обсмажте цибулю і часник у парі ложок рослинної олії, 7 хв. Посипте паприкою, перемішайте, зніміть з вогню та остудіть.
  • Змішайте яловичий і курячий фарш зі смаженою цибулею та часником. Натріть цукіні на середній тертці, додайте до фаршу. Посоліть, поперчіть і добре вимісіть.
  • Змішайте крохмаль із 3 ст. л. холодної води до однорідності, додайте до фаршу і ще раз дуже ретельно вимісіть. Щедро змастіть олією форму для кексу. Присипте панірувальними сухарями, сіллю та перцем і дно, і боки. Обережно викладіть на дно приблизно третину м’ясного фаршу.
  • На фарш у ряд викладіть варені яйця. Поверх викладіть фарш, що залишився, щільно притисніть. Посипте сухарями із сіллю та перцем, закрийте форму фольгою. Запікайте в розігрітій до 180 ° С 40 хв. та ще 5–7 хв. без фольги, для рум’яної скоринки.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь