Домашній паштет з червоної риби

паштет з червоної риби

Класичне поєднання червоної риби і вершкового сиру підкорило вже багато сердець. Я ж пропоную приготувати паштет на основі цих інгредієнтів. Є 5 хвилин і мінімальний набір продуктів? Тоді приступаємо!

Паштет з червоної риби — це відмінне рішення для закуски. З такою і в бенкет, і в світ, і в добрі люди! Для приготування смакоти рекомендую вибирати слабосоленої лосось або іншу червону рибу. Вершковий сир за бажанням можна купити з добавками, наприклад, гострий або з травами.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
15 хвДрук
  • Змішайте вершковий сир, лимонний сік і цедру. Додайте білий столовий хрін і добре перемішайте.
  • Наріжте філе риби на маленькі шматочки, порубати дрібно кріп і додайте інгредієнти до вершкової суміші.
  • Посоліть і поперчіть паштет за смаком, перемішайте. При подачі прикрасьте бутерброди.

Готовий домашній паштет можна зберігати в холодильнику в скляній банці. Використовуйте його з крекерами, підсмаженими тостами, грінками або тарталетками. Вишукане, але в той же час просте блюдо!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 1 з 5 )
Залишити відповідь