Рибні нагетси в домашніх умовах

Рибні нагетси в домашніх умовах виходять максимально смачними та ситними. На відміну від інших рибних страв, наггетси завжди мають велику популярність серед дітей. Домашній фастфуд розлітається миттєво. Закуска підходить як для дитячих свят, так і для швидких перекусів.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • На робочій поверхні розкладаємо продукти для рибної закуски.
  • Беремо свіже філе або заздалегідь розморожуємо заморожений продукт. Ополіскуємо під краном, витираємо вологу серветками.
  • Ділимо філе на смужки. Посипаємо сіллю та перцем.
  • Готуємо 3 невеликі ємності. В одну насипаємо панірувальні сухарі, в другу – борошно. У третій – збовтуємо яйця.
  • Рибні шматочки перевертаємо в борошні, паніруючи з усіх боків. Надлишки струшуємо.
  • Опускаємо у яєчну субстанцію.
  • Перекладаємо в сухарі та добре обвалюємо. Для щільної скоринки повторюємо всі маніпуляції двічі.
  • Рослинну олію наливаємо в вогнетривкий посуд і розміщуємо на середньому полум’ї. Добре прожаривши олію, кладемо кілька заготовок, щоб вони рівномірно обсмажувалися. Перевертаємо та смажимо до золотистого відтінку.
  • На плоску тарілку кладемо кілька шарів серветок. Перекладаємо готові нагетси, щоб позбутися надлишку олії.

Сервіруємо рибні нагетси.

Доповнюємо закуску свіжими овочами та подаємо улюблений соус. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь