Домашні нагетси істотно відрізняються магазинних в плані користі, але абсолютно не поступаються за смаковими якостями. Вони готуються з натуральних продуктів, без додавання підсилювачів смаку і консервантів.

Як приготувати нагетси

Олія, на як м’ясо готується вдома, використовується один раз і не накопичує шкідливі речовини. Цього не можна сказати про олію, в якому смажаться магазинні нагетси. Рецепти нагетсів унікальні тим, що м’ясо виходить соковитим і ніжним. Для приготування беруться курячі грудки, але зазвичай далеко не всі їх люблять, так як вони досить сухі. Але тільки не в даному випадку. Така їжа припаде до смаку, як дорослим, так і дітям.

Для панірування використовують борошно або панірувальні сухарі. До них додаються різні спеції і ароматні трави, часник і яйце. Філе можна попередньо замаринувати в соєвому соусі, спеціях, майонезі, вині або пиві. Результат гарантовано перевершить всі очікування і порадує гостей і домашніх. Даний вид фаст-фуду настільки полюбився у всьому світі, що господині стали із задоволенням готувати його вдома. Таке частування прекрасно підходить для простого вечері і для святкового столу. Воно є відмінною закускою до пива, а приготувати його не складе великих труднощів і не займе багато часу.

як приготувати нагетси
0479
Курячі нагетси – одна з найпопулярніших американських страв у багатьох фаст-фудах через їх оригінального смаку і високої калорійності (ситні), тому їх