Нагетси з індички в домашніх умовах

Нагетси з індички в домашніх умовах – закуска, яка готується дуже швидко. Якщо ви любите покупний фастфуд, то домашні нагетси полюбите ще більше. Дивовижне частування з’їдається миттєво. Нагетси доповнюють різними соусами – кисло-солодким, сирним, кетчупом чи майонезом.

Інгредієнти
Кроки
40 хвДрук
  • Збираємо продукти.
  • Ополіскуємо філе індички та обтираємо вологу, застосувавши серветки. Розрізаємо сегментами зручної величини. Солимо і перчимо.
  • На тарілку насипаємо 3 столові ложки сухарів. Доповнюємо паприкою та дрібно натертим сиром. Розмішуємо.
  • Окремо збиваємо яйце, використовуючи віночок чи вилку. У третю тарілку кладемо 2 столові ложки борошна. Борошно може бути пшеничним, рисовим або кукурудзяним.
  • Прогріваємо 50 мл рослинної олії в товстостінній сковороді, встановивши її на сильному полум’ї. Птах паніруємо в борошні. Перевертаємо шматочки, щоб борошно взялося рівним шаром. Зайве борошно обтрушуємо.
  • Занурюємо філе у яєчну субстанцію.
  • Обтрусивши від надлишків яєчної субстанції, перекладаємо в суміш із сухарів та сиру. Перевертаємо шматочки, щоб паніровка прилипла рівним шаром.
  • Опускаємо нагетси в киплячу олію, трохи зменшуємо нагрівання. Смажимо до золотистості, після чого перевертаємо та готуємо. Корочка має бути рівномірно просмажена.
  • Рум’яні нагетси кладемо на паперові рушники або серветки. Зайва олія вбереться.

Велику тарілку заповнюємо хрусткими нагетсами. Робимо нарізку із свіжих овочів. Іноді до нагетсів подають картоплю фрі або пюре за бажанням. Доповнюємо соусами і насолоджуємося, поки гарячі нагетси. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь