Рецепти гарячих закусок
Гарячі закуски в наш час набувають все більшої популярності. Іноді вони можуть стати і повноцінним обідом або вечерею – все залежить від приводу за яким зібралися за столом. Якщо ми готуємо святковий обід, то гарячі і холодні закуски виступають в ролі страв, що збуджують апетит і попередні основного (головного) гарячого блюда.
Які приготувати гарячі закуски
Оформлення закусок завжди приділяється велика увага, тому вони можуть воістину стати прикрасою святкового столу, ну а за смаком іноді можуть і перевершити всі інші страви і навіть затьмарити десерти! Одним з таких страв може стати жюльєн з курки з грибами. Якщо ви приготуєте його по Олесиному рецептом, він може стати родзинкою або навіть головною стравою, як на святковому столі, так і прекрасною ідеєю для романтичної вечері.
Серед гарячих закусок можна виділити наступні, найбільш типові, по-перше, як я вже говорила, це Жюльєн. Він може бути з курки, риби, морепродуктів, грибів або навіть овочів. Також сюди відносяться фаршировані гриби (найпопулярніше блюдо, мабуть, фаршировані печериці, його подають як у свята, так і на сніданок), фаршировані помідори та інші овочі, курячі крильця, ніжки, морепродукти в клярі або під соусом теж можуть бути відмінною гарячою закускою або теплим салатом.
На нашому сайті ви знайдете безліч гарячих закусок, які легко самі зможете приготувати в домашніх умовах і порадувати вашу сім’ю або накрити чудовий святковий стіл!