Шаурма з червоною рибою

Шаурма з червоною рибою відрізняється від м’ясної незвичайним смаком, та й корисніша. Червону рибу беруть або слабосолону, або обсмажують або запікають. У цьому варіанті готуємо шаурму зі слабосоленою фореллю. З овочів додаємо свіжий огірок, солодкий перець, помідор, авокадо та руколу із салатом. Соус до червоної риби найкраще підходить сметанний. Таку шаурму або подають відразу після приготування, або трохи прогрівають на грилі.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
35 хвДрук
  • Насамперед підготувати згідно з рецептом, всі інгредієнти для шаурми.
  • Для соусу в окремому посуді змішати сметану з дрібно нарізаним кропом, сіллю та чорним меленим перцем.
  • Овочі промити, обсушити серветкою та нарізати огірок із солодким перцем тонкими довгими смужками, а помідори часточками.
  • У авокадо видалити шкірку з кісточкою і нарізати м’якоть смужками. Також нарізати форель. Ці інгредієнти полити соком половини лимона.
  • На стільниці розгорнути листи лаваша. На край нанести частину сметанного соусу.
  • Поверх соусу розкласти промите листя салату та руколи.
  • Поверх зелені розкласти нарізку овочів.
  • Поверх овочів рівномірно розкласти скибочки авокадо та червоної риби.
  • Начинку покрити рештою соусу.
  • Щільно та акуратно загорнути начинку в рулет.

Приготовлену шаурму з червоною рибою можна відразу сервірувати до столу або обсмажити на сухій сковороді або грилі. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь