Домашня шаурма з ковбасою у лаваші

Дуже смачним варіантом домашньої шаурми буде приготування її з ковбасою і овочами. У цьому рецепті ковбасу вибираємо копчену та обсмажуємо. Овочевим мікстом беремо капусту, помідори черрі, маринований огірок і корейську моркву. Для соусу змішуємо майонез із томатною пастою.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
60 хвДрук
  • Копчену ковбасу звільніть від оболонки, наріжте соломкою і протягом двох хвилин обсмажте на розігрітій олії.
  • У піалі добре перемішайте майонез із томатним соусом. Розгорніть листи лаваша і нанесіть на них тонкий шар соусу, залишивши вільними краї.
  • На один край лаваша викладіть обсмажену ковбасу.
  • Поверх ковбаси покладіть нарізаний слайсами маринований огірок.
  • Поверх огірка покладіть кухлі помідорів чері.
  • Тонкою соломкою наріжте білокачанну капусту, перетріть із сіллю і покладіть поверх нарізки помідорів чері.
  • На капусту покладіть трохи корейської моркви.
  • Цю начинку рівномірно посипте тертим сиром на тертці.
  • Потім акуратно і конвертиком поверніть шаурму.
  • Підрум’яніть сформовану шаурму на сухій сковороді-гриль по 2 хвилини з кожного боку.

Приготовлену домашню шаурму з ковбасою в лаваші розріжте навпіл і відразу подайте гарячою до столу. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 4 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь