Домашня шаурма з індичкою

Домашня шаурма з індичкою буде у вас більш дієтичною та ПХ стравою, а готується вона швидко. М’ясо індички маринується і ароматом приправ просочується майже блискавично, що робить шаурму дуже смачною. У цьому рецепті індичку доповнимо пекінською капустою, свіжим огірком та морквою. Майонез у соусі можна замінити сметаною чи йогуртом.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
50 хвДрук
  • Відразу підготувати згідно з рецептом всі інгредієнти для шаурми. Філе індички промити холодною водою та обсушити серветкою. Промити овочі. Моркву очистити від шкірки.
  • Філе нарізати слайсами, посипати сіллю з приправою, добре перемішати і прикрити кришкою або тарілкою.
  • Соломкою нарізати пекінську капусту. Моркву подрібнити на корейській тертці. Ці овочі в окремому посуді перемішати.
  • Тонкими півкухлями нарізати огірок і трохи посолити.
  • Замариновану нарізку індички протягом 10 хвилин не більше обсмажити до золотистого кольору і можна розрізати на більш тонкі шматочки.
  • Розгорнути листи лаваша і в будь-якому порядку укласти на них нарізку овочів із обсмаженою індичкою, залишивши вільними краї. Начинку рівномірно полити майонезом та кетчупом.
  • Акуратно і щільно згорнути лаваш із начинкою, сформувавши шаурму. Обсмажити її на грилі або сухій сковороді до золотистого кольору з обох боків.

Приготовлену домашню шаурму з індичкою розрізати на половинки, розкласти порційними тарілками, доповнити зеленню і подати до столу. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь