Бутерброди з ковбасою та сиром можуть трохи нагадувати вам міні-піцу. Готується закуска в духовці і подавати її можна в теплому вигляді, а тягучий сир додасть ще більше балів цим бутербродам. Ваша родина із задоволенням збереться за столом, щоб усім смачно перекусити бутербродами із чаєм.
Інгредієнти
Порції: –+
- Масло вершкове 1 ст. л.
- Олія оливкова 2 ст. л.
- Часник 2 зуб.
- Петрушка 1 ст. л.
- Багет ½ шт.
- Томатний соус 250 гр.
- Сир Моцарелла 100 гр.
- Сир твердий 2 ч. л.
- Ковбаса варена (12 кілець) 200-300 гр.
На порцію
Калорії: 214 ккал
Білки: 4.5 г
Жири: 14.5 г
Вуглеводи: 16.8 г
Кроки
- Підготуйте всі потрібні продукти для теплих бутербродів. Обидва види сиру натріть на тертці. Вершкове масло розтопіть у мікрохвильовій печі або на маленькому вогні.
- У невеликій ємності змішайте подрібнений часник, топлене вершкове масло, оливкову олію та половину подрібненої петрушки.
- Багет розріжте на порційні шматки, розкладіть їх на деку і змастіть ароматною заправкою.
- Помістіть хліб у духовку, розігріту до 220 градусів на 3-5 хвилин.
- Потім на покритий рум’яною скоринкою багет нанесіть томатний соус.
- Далі на кожен бутерброд покладете терту на тертці моцареллу та пармезан, потім розкладіть кільця ковбаси. Поверніть лист на 5-7 хвилин у духовку.
- Коли ковбаса трохи підрум’яниться, а сир розплавиться, дістаньте бутерброди з духовки, посипте їх петрушкою, що залишилася. Теплі бутерброди з ковбасою та сиром можна відразу подавати на стіл.
Смачного!