Бутерброди з ковбасою та сиром Моцарела у духовці

Бутерброди з ковбасою та сиром можуть трохи нагадувати вам міні-піцу. Готується закуска в духовці і подавати її можна в теплому вигляді, а тягучий сир додасть ще більше балів цим бутербродам. Ваша родина із задоволенням збереться за столом, щоб усім смачно перекусити бутербродами із чаєм.

Інгредієнти
Порції: +4
На порцію
Калорії: 214 ккал
Білки: 4.5 г
Жири: 14.5 г
Вуглеводи: 16.8 г
Кроки
20 хвДрук
  • Підготуйте всі потрібні продукти для теплих бутербродів. Обидва види сиру натріть на тертці. Вершкове масло розтопіть у мікрохвильовій печі або на маленькому вогні.
  • У невеликій ємності змішайте подрібнений часник, топлене вершкове масло, оливкову олію та половину подрібненої петрушки.
  • Багет розріжте на порційні шматки, розкладіть їх на деку і змастіть ароматною заправкою.
  • Помістіть хліб у духовку, розігріту до 220 градусів на 3-5 хвилин.
  • Потім на покритий рум’яною скоринкою багет нанесіть томатний соус.
  • Далі на кожен бутерброд покладете терту на тертці моцареллу та пармезан, потім розкладіть кільця ковбаси. Поверніть лист на 5-7 хвилин у духовку.
  • Коли ковбаса трохи підрум’яниться, а сир розплавиться, дістаньте бутерброди з духовки, посипте їх петрушкою, що залишилася. Теплі бутерброди з ковбасою та сиром можна відразу подавати на стіл.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь