Нагетси з курячого філе для дітей в домашніх умовах

Нагетси з курячого філе для дітей

Діти ніколи не відмовляться від курячих нагетсів. Навіть маленькі привереди із задоволенням їдять соковиту курочку в хрусткій рум’яній паніровці. І якщо в закладах фастфуду нагетси не блищать ідеальним складом, то в домашніх умовах можна приготувати повністю здорове блюдо і без побоювання давати його дітям.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 25 хвДрук
  • Курячу грудку звільняємо від шкіри і кісток, промиваємо і обсушуємо. Отримане філе обсушуємо розрізаємо на поздовжні пластини, а їх потім – на довгі смужки.
  • У миску розбиваємо яйця, додаємо до них сіль за смаком, невелику щіпку чорного меленого перцю і прованські трави. Гарненько збовтуємо виделкою до однорідного стану.
  • У другу миску висипаємо борошно, в третю – панірувальні сухарі. Кожну смужку курячого філе спочатку обвалюють з усіх боків в борошні, потім занурюємо в яєчну суміш, після чого гарненько обсипаємо панірувальними сухарями. Таким чином обробляємо всі шматочки грудки.
  • Форму або деко змащуємо рослинною олією без запаху. Підготовлені нагетси укладаємо на деко і ставимо в попередньо розігріту до температури 190 градусів духовку на середній рівень. Запікаємо протягом двадцяти-двадцяти п’яти хвилин, поки на поверхні не зарум’яниться скоринка.

Готові рум’яні нагетси перекладаємо з деко на сервірувальну тарілку і подаємо до столу в гарячому вигляді. Завжди вдалим доповненням буде салат зі свіжих овочів і домашній кетчуп.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь