Паштет з печінки індички в домашніх умовах

Паштет з печінки індички

Паштет з печінки індички в домашніх умовах виходить дуже ніжним, поживним та нежирним. Такий продукт можна просто змащувати на хліб або використовувати для створення яскравих закусок. Для приготування паштету з печінки індички використовуйте перевірений рецепт з нашої добірки.

Інгредієнти
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Підготуємо необхідні інгредієнти. Печінку індички промиваємо під водою та очищаємо від плівок. Овочі очищаємо від шкірки та лушпиння.
  • Подрібнюємо цибулю і натираємо моркву на тертці.
  • Підготовлений субпродукт нарізаємо великими шматочками.
  • Викладаємо печінку в глибоку миску. Солимо і перчимо її.
  • Розігріваємо сковороду з олією. Кладемо сюди печінку і цибулю.
  • Тушкуємо продукти, помішуючи, до м’якості цибулі.
  • Викладаємо сюди моркву. Перемішуємо і продовжуємо тушкувати до м’якості моркви.
  • Подрібнюємо вміст сковороди занурювальним блендером.
  • Отриману ніжну масу перекладаємо в контейнер, який занурюємо у таз із холодною водою. Так ми трохи остудимо продукт.
  • В теплу печінкову масу опускаємо розм’якшене вершкове масло.
  • Знову перемелюємо заготовку блендером до однорідності.

Паштет з печінки індички в домашніх умовах готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь