Печінковий торт з яловичої печінки на воді

Цю страву, безперечно, можна назвати нетрадиційною, насамперед, через її назву. Адже ми найчастіше зустрічаємо слово торт саме в розділі десерти. Але печінковий торт на воді може виступати як у ролі закуски, так і в ролі повноцінної страви, яка чудово впишеться і у святкове, і повсякденне меню.

Інгредієнти
Порції: +4
На порцію
Калорії: 121 ккал
Білки: 5.8 г
Жири: 7.3 г
Вуглеводи: 7.8 г
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Готувати печінковий торт на воді! На суху сковорідку висипаємо 130 г борошна і підсмажуємо на невеликому вогні протягом декількох хвилин.
  • Яловичу печінку промиваємо, а потім видаляємо при необхідності плівки та прожилки. Відправляємо печінку в блендер та подрібнюємо.
  • В окремій мисці з’єднуємо три яйця, молоко і воду, а також вершкове масло, яке потрібно попередньо розтопити, і сіль.
  • Отриману масу з’єднуємо з подрібненою печінкою, поступово вводимо підсмажену муку. Все добре перемішуємо. Маса повинна мати сметаноподібну консистенцію.
  • З отриманого тіста формуємо тонкі млинці.
  • Обсмажуємо їх на сковорідці з обох боків протягом кількох хвилин.
  • Моркву та цибулю необхідно подрібнити.
  • Відправляємо подрібнені овочі тушкуватись на сковорідку.
  • Викладаємо млинець на дно плоскої тарілки, змащуємо його майонезом, а потім викладаємо на нього невелику кількість начинки, рівномірно розподіливши її.
  • Ті ж маніпуляції виготовляємо і з наступними шарами. Останній рівень торта необхідно посипати натертими на дрібну тертку звареними жовтками та зеленню. Перед подачею дайте настоятися торту в холодильнику кілька годин.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь