Печінковий торт з яловичої печінки рецепт з молоком

Представляємо вашій увазі незвичайне блюдо – печінковий торт рецепт з молоком – однією з переваг якого є те, що його можна подавати як обідній салат, так і як святкову закуску. Варто зазначити, що в цій страві чудово поєднуються такі інгредієнти як яловича печінка та молоко.

Інгредієнти
Порції: +4
На порцію
Калорії: 122 ккал
Білки: 13.8 г
Жири: 3.8 г
Вуглеводи: 8.0 г
Кроки
60 хвДрук
  • Приступимо до приготування печінковий торт рецепт з молоком. Для початку займемося приготуванням коржів. Промиваємо печінку, позбавляємося прожилок, жовчі, надлишків жиру.
  • Розрізаємо печінку на великі шматки, потім подрібнюємо за допомогою блендера або м’ясорубки.
  • В окремій мисці з’єднуємо яйця, подрібнену печінку, молоко, сіль та спеції, борошно. Все ретельно перемішуємо до однорідності.
  • Формуємо з отриманої маси тонкі млинці (коржі) і обсмажуємо їх на сковорідці з обох боків.
  • Займемося начинкою. Миємо, чистимо і натираємо на середній тертці моркву, подрібнюємо гриби та цибулю.
  • Моркву, гриби та цибулю відправляємо на сковорідку і протушковуємо, посоливши та поперчивши.
  • В окрему тарілку виливаємо майонез і з’єднуємо з пропущеним через прес часником. Все перемішуємо.
  • Тепер приступаємо до формування торта. Беремо корж, викладаємо його на плоску тарілку, змащуємо майонезом.
  • Поверх викладаємо шар тонкої начинки.
  • Так само формуємо інші шари торта.
  • Тоді торт буде повністю сформований, посипаємо зверху подрібненою зеленню.
  • Перед подачею блюдо необхідно відправити на кілька годин у холодильник для того, щоб він добре просочився.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь