Досить викласти салат шарами, і він буде ефектно виглядати на столі. Іноді це роблять, тому що при змішуванні деякі продукти втрачають колір і салат стає сірим.
Інгредієнти
Порції: –+
- Майонез столовий молочний 100 гр.
- Яловича печінка 350 гр.
- Куряче яйце 3 шт.
- Огірок маринований 300 гр.
- Морква 300 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 головка
- Сіль за смаком
- Олія соняшникова 1 ст.
На порцію
Калорії: 98 ккал
Білки: 6.9 г
Жири: 5.8 г
Вуглеводи: 4.7 г
Кроки
- Готувати салат із печінкою шарами легко! Печінку зваріть після того, як вона охолоне, натріть на великій тертці.
- Моркву відваріть, очистіть і натріть на тертці.
- Яйця зваріть круто, остудіть, зніміть шкаралупу, відокремте білки від жовтків. Білки подрібніть на тертці.
- Мариновані огірки наріжте кубиками.
- Цибулю очистіть від лушпиння, наріжте кубиками і обсмажте до напівготовності на сковороді.
- Салат сформуйте у такому порядку. Перший шар із печінки, змастіть його майонезом, потім смажену цибулю, огірки, шар із моркви, змастіть цей шар майонезом. Наступний шар із білків, поверх нього також покладіть майонез, зверху посипте салат подрібненим жовтком. Святковий салат готовий.
Смачного!