Салат “Тигр” з яловичою печінкою

Салат "Тигр" з яловичою печінкою

Салат з яловичою печінкою і овочами виходить дуже смачним і ніжним. Його незвичайне оформлення у вигляді тигра обов’язково сподобається всім присутнім за святковим столом.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
2 год 30 хвДрук
  • Яловичу печінку очищаємо від плівки, ріжемо не дуже дрібними шматочками і на рослинній олії смажимо до повної готовності. Як тільки охолоне, нарізаємо тонкою соломкою.
  • Гливи промиваємо, ріжемо невеликими шматочками, солимо і також смажимо до готовності в невеликій кількості олії.
  • Тонкими чвертькільцями нарізаємо ріпчасту цибулю.
  • За допомогою терки подрібнюємо моркву. Пасеруємо овочі, тільки цибулю окремо від моркви.
  • Солоні огірки ріжемо соломкою або кубиками і разом з усіма інгредієнтами відправляємо в загальну миску, не забуваємо про зелений горошок. Салат солимо за смаком і заправляємо майонезом.
  • На блюдо для подачі кладемо будь-яку зелень, зверху розкладаємо солону соломку.
  • Викладаємо салат і надаємо йому форму мордочки.
  • Салат
    Голову тигра робимо з апельсина, лапки – з шкірки мандарина. З маслин – очі і кігтики, а щічки – з яєчного білка. Прикрашаємо салат зернами граната, а на соломку нанизуємо цілі маслини.

Яловичу печінку обов’язково очищаємо від всіх проток, жилок і судин, інакше вона вийде гіркою. Також важливо не перетримати її на вогні, через довгу теплову обробку печінка стане сухою і жорсткою.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь