Як зварити смачний квасолевий суп з куркою

квасолевий суп з куркою

Суп з квасолею за цим рецептом виходить більш щадним в дієтичному плані через куряче м’ясо, використовуване при приготуванні. Добре приправляти таке перше блюдо рубаною кінзою: вона надає супу більш насичений аромат і викликає непереборне бажання покуштувати хоча б тарілочку.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
3 год 20 хвДрук
  • Квасолю заздалегідь заливаємо водою і залишаємо замочуватися на 1,5 години, а потім варимо до готовності на слабкому вогні близько години.
  • Курячу грудку нарізаємо порційно-невеликими кубиками або тонкими скибочками, додаємо воду і варимо близько 15 хвилин, періодично помішуючи, також, не забуваючи зняти піну.
  • Очищену і вимиту картоплю нарізаємо кубиком і додаємо в курячий бульйон.
  • Через 10 хвилин кладемо в суп квасолю.
  • З натертої моркви і дрібних кубиків цибулини готуємо зажарку, змішуємо її з томатною пастою і перекладаємо до інших інгредієнтів в бульйон.
  • квасолевий суп з куркою
    Пробуємо блюдо на сіль, додаємо спеції і перець. Готуємо ще близько 5-7 хвилин, а потім подаємо, прикрасивши нарізаною зеленню кінзи.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь