Класичний квасолевий суп з м’ясом

квасолевий суп з м'ясом

Суп з квасолі – смачна і насичена перша страва, яка дозволить легко нагодувати навіть велику сім’ю, використовуючи при цьому зовсім небагато звичних інгредієнтів і трохи часу. Рецепт підходить навіть для зайнятих господинь, якщо замість звичайної сушеної квасолі використовувати консервовану.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
35 хвДрук
  • М’ясо наріжте порційно-невеликими шматочками-і, заливши водою, Приготуйте бульйон. Варіть близько 2 годин на слабкому вогні, регулярно знімаючи піну.
  • Картоплю наріжте великим кубиком пропорційно квасолі. Додайте в м’ясний бульйон.
  • Відкрийте банку консервованої квасолі. Якщо використовувати будете суху квасолю, попередньо замочіть її, окремо відваріть без додавання солі протягом півгодини.
  • З цибулі та моркви приготуйте зажарку: наріжте або натріть овочі на тертці і обсмажте з невеликою кількістю олії, щоб вони придбали золотистий відтінок.
  • Додайте в суп зажарку і квасолю, добре перемішайте. Покладіть лавровий лист, трохи часнику і приправте за смаком, не забувши про сіль і мелений перець.
  • Готуйте ще близько 5 хвилин, а потім подавайте гарячим, прикрасивши рубаною зеленню.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь