Томатний суп з квасолею

Томатний суп з квасолею – це апетитна, навариста та насичена за смаком страва для вашого ситного домашнього обіду. Подавайте гарячий суп із хлібом, зеленню та іншими доповненнями до смаку. А для простого приготування використовуйте наш перевірений покроковий рецепт.

Інгредієнти
Порції: +4
На порцію
Калорії: 220 ккал
Білки: 9.0 г
Жири: 12.3 г
Вуглеводи: 18.5 г
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти за списком.
  • Квасолю завчасно вимочуємо близько 8 годин для розбухання. Після цього відварюємо.
  • У каструлю вливаємо воду, викладаємо шматок м’яса та додаємо спеції. Доводимо до кипіння та знімаємо піну.
  • Після того, як м’ясо буде готове, дістаємо його з бульйону, остуджуємо, нарізаємо невеликими шматочками та відправляємо назад.
  • Картоплю очищаємо від шкірки обробляємо на невеликі шматочки, викладаємо в наш бульйон.
  • Дрібно рубаємо цибулю і натираємо морквину на тертці.
  • Обсмажуємо овочі в сковороді з олією до м’якості. Після цього сюди викладаємо подрібнений помідор і перемішуємо.
  • Викладаємо сюди готову квасолю та додаємо томатну пасту. Перемішуємо та готуємо 3 хвилини.
  • Викладаємо нашу квасолеву заготівлю в суп.
  • Проварюємо пару хвилин і в кінці додаємо подрібнену зелень.

Томатний суп із квасолею готовий. Розливайте по тарілках та спробуйте!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь