Як приготувати Олів’є з яловичиною

Як приготувати Олів’є з яловичиною, ми розповідаємо у нашому перевіреному рецепті з покроковими фотографіями. Апетитне частування порадує яскравим насиченим смаком та привабливим виглядом. Обов’язково спробуйте приготувати до домашнього столу чи свята.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Відварюємо яловичину до готовності. На це піде близько 1-2 години. Після цього продукт остуджуємо і ріжемо маленьким кубиком.
  • Заздалегідь відварюємо картоплю та моркву в мундирі. Очищаємо овочі та ріжемо дрібним кубиком.
  • Подрібнюємо відварені курячі яйця.
  • Дрібним кубиком рубаємо солоні огірки. Можна трохи віджати їх від зайвої вологи.
  • Подрібнюємо попередньо промиту та обсушену зелену цибулю.
  • Усі продукти з’єднуємо у глибокому салатнику. Солимо, перчимо і поливаємо майонезом. Перемішуємо.

Тепер ви знаєте, як приготувати Олів’є з яловичиною. Подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь