Калорійність на 100 грам (кбжу):
18.9 г.
Білки
12.4 г.
Жири
0.0 г.
Вуглеводи
187
ккал
холодець з яловичини
15 год 0 хв20
Що може бути смачніше і ситніше ніжного холодцю з такого чудового і корисного м’яса як яловичина? Блюдо виходить настільки смачним, що ви захочете готувати його знову і знову.
60 хв4
Домашню ковбасу готують у всьому світі. Наповнюють в основному м’ясом, а іноді іншими інгредієнтами, наприклад, картоплею зі шкварками. Та ще смакота виходить!
5 год 20 хв1
Щоб яловичий стейк максимально зберіг свою соковитість і аромат, приготуйте його у фользі. Апетитне м’ясо обов’язково порадує вас і ваших близьких ніжним смаком.
Лінива домашня ковбаса в духовці
25 хв8
Нещодавно на прогулянці з подругою нам захотілося перекусити. Мою пропозиція зайти в кафе вона відкинула і дістала з сумочки пару бутербродів. Скажу чесно: смачніше шинки я ще ніколи...
стейк з яловичини в маринаді з соєвого соусу
2 год 25 хв2
Популярний варіант приготування яловичого стейка як в ресторані – в маринаді з додаванням соєвого соусу. М’ясо порадує своєю соковитістю, яскравим смаком і ароматом.
18 хв4
Хочете приготувати справжній соковитий яловичий стейк з кров’ю. Тоді беріть на замітку докладний кулінарний рецепт з покроковими фото. Порадуйте себе і близьких яскравим ресторанним блюдом.
яловичий стейк на мангалі
50 хв1
Щоб отримати соковитий яловичий стейк з яскравим ароматом, приготуйте його на мангалі. Таке частування приємно здивує ваших близьких або гостей. Беріть на замітку смачну кулінарну ідею.
стейк з яловичини на грилі
45 хв2
Зі смачної і поживної яловичини виходять кращі стейки. Спробуйте приготувати їх на грилі. Порадуйте себе і близьких яскравою м’ясною вечерею. Доповнити продукт можна овочами або
Рамен з яловичиною
1 год 50 хв6
Рамен з яловичиною виходить неймовірно ситним, ароматним і таким, що запам’ятовується за смаком. Відмінне рішення для вашого ситного перекушування або повноцінного обіду.
20 хв2
Найбільш ідеальні м’ясні стейки виходять з мармурової яловичини. Дороге ресторанне блюдо нескладно приготувати в домашніх умовах, якщо використовувати перевірений покроковий рецепт.
червоний борщ одеський рецепт
2 год 10 хв5
Одеса колоритна буквально у всьому: починаючи місцевими жителями з їх відмітною говіркою, закінчуючи автентичною, ні на що не схожою кухнею. І, що я вам хочу сказати, український борщ...
Бульйон з яловичих кісток
3 год 0 хв6
Бульйон з яловичих кісток – це дуже наваристий, апетитний та ароматний домашній продукт. Його можна використовувати як основу обіднього супу або задіяти у приготуванні інших поживних страв.
2 год 45 хв4
М’ясний борщ із яловичиною у мультиварці готується не складно і є різні технології. У цьому рецепті готуємо на яловичині. Овочі, окрім картоплі, обсмажимо разом із м’
2 год 0 хв4
Класичний борщ з буряком у мультиварці Редмонд готується дуже просто, і смак не відрізнятиметься від традиційних варіантів. Інгредієнти для борщу беремо класичні: м’
Човлент із яловичиною по-закарпатськи
40 хв2
Човлент — традиційна єврейська страва, яку було прийнято готувати на шабат. Як відомо, Тора наказує заборону роботи в сьомий день тижня в іудаїзмі. Тому раніше по суботах євреї...
1 год 20 хв8
Купила собі вок минулого року, хоча мріяла про цю сковорідку роками. Але раніше мене бентежив той факт, що в ній готують лише азіатські страви. Принаймні я була в...
Яловичина «Веллінгтон»
1 год 30 хв5
Яловичина – продукт дорогий, але якщо є можливість її купити, обов’язково приготуйте на Новий Рік блюдо під назвою «Веллінгтон», яке часто готують в Англії. Воно виходить приголомшливим на.
50 хв4
Нескінченні карантини і обмеження внесли корективи в наше повсякденне життя. Багато закладів закриті або по ряду причин обмежені в кількості відвідувачів. Це ми до чого? Саме час творити...
Новорічний салат з яловичиною і огірками
20 хв6
Цього року головною закускою мого святкового столу буде не класичне “Олів’є” або “Шуба ” за рецептом бабусі. Я приготую салат з яловичиною, який миттю
лагман з яловичини з селерою і капустою
2 год 5 хв6
Якщо ви хочете отримати пряне, пікантне блюдо, цей рецепт для вас. Велика кількість спецій, частина з яких перетираються безпосередньо перед додаванням, що робить їх смак ще більш яскравим....