Соковитий яловичий стейк на мангалі

яловичий стейк на мангалі

Щоб отримати соковитий яловичий стейк з яскравим ароматом, приготуйте його на мангалі. Таке частування приємно здивує ваших близьких або гостей. Беріть на замітку смачну кулінарну ідею.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
50 хвДрук
  • Вибираємо відповідний шматок яловичини для приготування стейка.
  • Ретельно натираємо м’ясо морською сіллю і меленим перцем. Розподіляємо спеції рівномірно з обох сторін.
  • Готувати найкраще на мангалі з гратами. Коли багаття буде готове, кладемо на решітку підготовлене м’ясо.
  • Готуємо дві хвилини і перевертаємо.
  • Знову міняємо сторону і тримаємо над вогнем стільки ж.
  • Повторюємо процедуру.

Ароматний м’ясний стейк з яловичини готовий. Можна пробувати!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь