Стейк — товстий обсмажений шматок м’яса, попередньо порізаний поперек волокон. Блюдо дуже давнє, як готувати стейк знали ще жителі Стародавнього Риму. М’ясо для стейка використовується найрізноманітніше: свинина, яловичина, курка, індичка. Можна готувати також і рибний стейк. Найбільш поширеними рецептами є стейк з яловичини і стейк зі свинини. Є і досить оригінальні, як, наприклад, стейк з індички. Існує величезна безліч рецептів цієї страви з риби, таких як: стейк з сьомги, стейк з горбуші, стейк з форелі, стейк з тунця, стейк з лосося і навіть стейк з акули.
Як приготувати стейк
Приготування стейка, на перший погляд, здається досить простим завданням — взяти шматок м’яса і посмажити, наприклад, стейк з яловичини. Рецепт, і правда, не такий вже й складний. Але не все так просто. Для того щоб отримати по-справжньому смачний, ароматний і м’який стейк, рецепт якого вам здається легким, потрібно докласти досить багато зусиль. Для початку необхідно правильно вибрати м’ясо, правильно його нарізати і правильно посмажити.
Як смажити стейк
Неповторний смак м’ясо набуває від смаження на вугіллі, при цьому необхідно зробити маринад для стейка. Смачним вийде стейк в духовці. Радимо приготувати стейк з сьомги в духовці або стейк з форелі в духовці. Блюдо виходить відмінне. У наших рецептах ви також знайдете відповіді на найпоширеніші питання: Як приготувати стейк з яловичини, як приготувати стейк зі свинини, як приготувати стейк з сьомги? Наприклад, стейк зі свинини, рецепт якого найбільш популярний в нашій країні, готувати порівняно легше, ніж стейк з сьомги. Рецепт кожного зі страв може стати в нагоді. Але не так важливо, будете ви готувати яловичий стейк, свинячий стейк або стейк з риби – головне робити це з душею.
40 хв2
Скалопіні алла піцайола (Scaloppine con salsa alla pizzaiola) – скалопіні з томатним соусом для піци. Взагалі скалопіні (Scaloppine) – зменшувальне у множині від італійського
40 хв4
Стейк – це великий шматок смаженого м’яса. Він виходить підсмаженим зовні і соковитим всередині. У ресторанах пропонують кілька способів прожарювання. Ми розповімо, як в
1 год 10 хв2
Незвичайний спосіб приготування яловичого стейка – в мультиварці. За допомогою техніки також можна приготувати смачне і соковите м’ясне блюдо. Беріть на замітку оригінальне
3 год 0 хв2
Стейк – популярне блюдо, яке готують в ресторанах і на домашніх кухнях. Якщо розібратися у всіх тонкощах кулінарного процесу, то ваш стейк буде нітрохи не гірше ресторанного.
5 год 20 хв1
Щоб яловичий стейк максимально зберіг свою соковитість і аромат, приготуйте його у фользі. Апетитне м’ясо обов’язково порадує вас і ваших близьких ніжним смаком.
45 хв2
Стейк зі свинини можна готувати без олії на сковороді з антипригарним покриттям, а також можна використовувати сковороду-гриль. Це дозволяє приготувати натуральне блюдо, без зайвого жиру, але в той.
2 год 25 хв2
Популярний варіант приготування яловичого стейка як в ресторані – в маринаді з додаванням соєвого соусу. М’ясо порадує своєю соковитістю, яскравим смаком і ароматом.
1 год 20 хв3
Стейк – справжня їжа для чоловіків. За цим рецептом ви без труднощів приготуєте смачну вечерю для своєї другої половини зі свинини і цибулі. Гарнір може бути будь-яким, на...
50 хв2
Яскравий аромат домашньому яловичому стейку додасть розмарин. Подавайте таке блюдо до обіду або вечері, доповнивши його будь-якими відповідними гарнірами. Використовуйте кулінарну ідею
1 год 15 хв5
Корейка – одна з найкращих і смачних частин свинячої тушки. З цього м’яса готують величезну кількість страв. Стейк з корейки-просте блюдо, але ефектне, ситне і смачне.
40 хв2
У домашніх умовах яловичий стейк можна приготувати на кістці. Так м’ясне частування вийде неймовірно соковитим і ніжним. Подавайте ситне і смачне блюдо з овочевим салатом або іншими гарнірами.
50 хв2
Свинячий стейк – досить просте рішення для приготування м’яса, воно займає мінімум часу. Ця страва перетворить звичайну вечерю на святкову. Подавати стейк за всіма правилами
18 хв4
Хочете приготувати справжній соковитий яловичий стейк з кров’ю. Тоді беріть на замітку докладний кулінарний рецепт з покроковими фото. Порадуйте себе і близьких яскравим ресторанним блюдом.
40 хв3
Стейк зубатки, смажений в борошні володіє неперевершеною скоринкою золотистого відтінку, перед якою неможливо встояти, навіть якщо ви не особливо любите рибу. Завдяки паніровці, що
1 год 30 хв4
Що може бути краще смачного і ароматного свинячого стейка, приготованого на природі? Такий варіант основної страви підійде для сімейного пікніка та святкового заходу. На багатті м’
50 хв1
Щоб отримати соковитий яловичий стейк з яскравим ароматом, приготуйте його на мангалі. Таке частування приємно здивує ваших близьких або гостей. Беріть на замітку смачну кулінарну ідею.
35 хв2
Стейк зубатки на сковороді гриль – смачна і шалено ароматна страва, яка здивує вас своїми чудовими характеристиками: починаючи з ніжної і танучої в роті текстури, закінчуючи корисними властивостями.
40 хв4
Краще блюдо, яке можна приготувати з шийки свинини – це соковитий і підсмажений стейк. Але щоб блюдо вдалося, необхідно правильно вибрати м’ясо і дотримуватися технологію приготування.
1 год 5 хв4
Стейк зубатки в клярі – це найпростіший і перевірений спосіб зберегти всю ніжність даної риби і надати їй гарний зовнішній вигляд, завдяки апетитній рум’яній скоринці.
50 хв1
Смачний і соковитий яловичий стейк можна приготувати в духовій шафі. Яскраве частування урізноманітнює домашнє меню і приємно здивує смаком. Подавайте з будь-якими гарнірами до обіду або вечері.