Покроковий рецепт приготування яловичого стейка в мультиварці

рецепт приготування яловичого стейка в мультиварці

Незвичайний спосіб приготування яловичого стейка – в мультиварці. За допомогою техніки також можна приготувати смачне і соковите м’ясне блюдо. Беріть на замітку оригінальне кулінарне рішення.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Яловичу вирізку ділимо на середні по товщині стейки.
  • Далі м’ясо промиваємо під водою і видаляємо зайву вологу за допомогою паперового рушника.
  • Після промивання м’ясний продукт старанно натираємо сіллю і спеціями. Ми залишаємо його на 20-30 хвилин в холодильнику. З спецій рекомендується використовувати ароматні і цікаві за смаком варіанти.
  • У чашу мультиварки вливаємо олію і включаємо режим для смаження. Готуємо м’ясо при відкритій кришці 20 хвилин. Не забуваємо перевертати продукт на середині готування.

Ніжний і соковитий стейк готовий. Можна викладати на тарілку і пробувати!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь