М’який стейк з яловичини в маринаді з соєвого соусу

стейк з яловичини в маринаді з соєвого соусу

Популярний варіант приготування яловичого стейка як в ресторані – в маринаді з додаванням соєвого соусу. М’ясо порадує своєю соковитістю, яскравим смаком і ароматом. Подавайте до вечері у вузькому сімейному колі!

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
2 год 25 хвДрук
  • Два яловичих стейка промиваємо під водою, а після витираємо надлишки вологи паперовим рушником.
  • У міцний поліетиленовий пакет вливаємо соєвий соус, бальзамічний оцет і лимонний сік. Додаємо гірчицю, перець і подрібнені зубчики часнику. Вимішуємо і занурюємо сюди підготовлені стейки. Маринуємо дві години.
  • Через деякий час прибираємо з стейків надлишки маринаду. Кладемо продукт на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії на 5 хвилин.
  • Перевертаємо м’ясо і готуємо з іншого боку стільки ж.

Готові стейки перекладаємо на порційні тарілки, доповнюємо свіжими овочами і пригощаємося.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь