Як приготувати стейк з яловичини у фользі

Щоб яловичий стейк максимально зберіг свою соковитість і аромат, приготуйте його у фользі. Апетитне м’ясо обов’язково порадує вас і ваших близьких ніжним смаком. Спробуйте кулінарну ідею в домашніх умовах!

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
5 год 20 хвДрук
  • Шматок яловичини старанно промиваємо під водою і обтираємо паперовим рушником.
  • Для маринаду з’єднуємо рослинну олію з розмарином, сіллю і подрібненим часником.
  • Натираємо яловичину ароматним маринадом з усіх боків.
  • Перекладаємо підготовлений продукт в форму для випікання, встелену фольгою.
  • Закриваємо м’ясо фольгою і випікаємо 2,5 години при температурі 160 градусів. За півгодини до готовності фольгу можна розкрити.

Соковитий стейк в духовці готовий. Подавайте до столу з вашим улюбленим гарніром!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь