Калорійність на 100 грам (кбжу):
3.3 г.
Білки
5.9 г.
Жири
20.7 г.
Вуглеводи
131
ккал
60 хв6
Італійські кекси готуються на основі картопляного пюре. Начинка може бути різна – гриби, солоний лосось, шинка, овочі. Картопляне пюре є оболонкою, а всередині тільки те, що ви виберете.
2 год 15 хв4
Кріадільяс або Кріадіас (Criadillas) – страва з бичачих яєць, родом з регіону Андалусія. Назва кріадіас так і перекладається з іспанської – бичачі яйця. Готуються бичачі яйця дуже просто,...
1 год 15 хв4
Навариста юшка з щуки – максимально простий і апетитний спосіб нагодувати рідних та близьких. Якщо у вашій родині є рибалки, то, швидше за все, ви знаєте не один...
3 год 10 хв4
Суп з червоної консервованої квасолі виходить дуже апетитним на вигляд, а велика кількість спецій і запашних трав робить його смак особливо яскравим і приємним. У цьому рецепті поряд...
стейк в соєвому соусі
3 год 0 хв2
Стейк – популярне блюдо, яке готують в ресторанах і на домашніх кухнях. Якщо розібратися у всіх тонкощах кулінарного процесу, то ваш стейк буде нітрохи не гірше ресторанного.
5 год 20 хв1
Щоб яловичий стейк максимально зберіг свою соковитість і аромат, приготуйте його у фользі. Апетитне м’ясо обов’язково порадує вас і ваших близьких ніжним смаком.
45 хв2
Стейк зі свинини можна готувати без олії на сковороді з антипригарним покриттям, а також можна використовувати сковороду-гриль. Це дозволяє приготувати натуральне блюдо, без зайвого жиру, але в той.
стейк з яловичини з розмарином
50 хв2
Яскравий аромат домашньому яловичому стейку додасть розмарин. Подавайте таке блюдо до обіду або вечері, доповнивши його будь-якими відповідними гарнірами. Використовуйте кулінарну ідею
1 год 15 хв5
Корейка – одна з найкращих і смачних частин свинячої тушки. З цього м’яса готують величезну кількість страв. Стейк з корейки-просте блюдо, але ефектне, ситне і смачне.
стейк з яловичини на кістці
40 хв2
У домашніх умовах яловичий стейк можна приготувати на кістці. Так м’ясне частування вийде неймовірно соковитим і ніжним. Подавайте ситне і смачне блюдо з овочевим салатом або іншими гарнірами.
40 хв4
Краще блюдо, яке можна приготувати з шийки свинини – це соковитий і підсмажений стейк. Але щоб блюдо вдалося, необхідно правильно вибрати м’ясо і дотримуватися технологію приготування.
6 год 40 хв20
Бульйон з яловичого язика – оригінальне кулінарне рішення, яке точно допоможе урізноманітнити домашнє меню. Готовий продукт вийде неймовірно наваристим та ароматним.
40 хв5
Кожна господиня має у своєму арсеналі улюблений рецепт котлет, зраджувати якому не хочеться. Але ми завжди на стороні експериментів! Тому сьогодні ми рекомендуємо забути про ваш рецепт-фаворит і.
Свинячі ребра з медом в духовці
2 год 25 хв3
Любов до запечених свинячих ребер моєму чоловікові прищепила його мати. У неї, здається, на кожне свято особливий рецепт. А свої фірмові реберця зі шпинатом моя дорога родичка готує...
Свинячі реберця до новорічного столу
3 год 20 хв4
Свинячі реберця більш доступні за ціною і з них можна приготувати багато страв для новорічного столу. Пропонуємо дуже простий рецепт соковитих свинячих реберець з карамельною скоринкою, які обов’
Курка з картоплею в духовці на новий рік
2 год 0 хв6
Сьогодні є багато різних простих, але смачних рецептів з фото святкових страв, які можна подати на новорічний стіл. Так, на новий 2022 рік добре запекти курку з картоплею....
40 хв10
Другі страви – це необов’язково дороге м’ясо, адже навіть з картоплі можна приготувати на новий 2022 рік щось просте, але смачне. Якщо не вірите, пропонуємо рецепт з докладним...
М'ясо в оригінальному маринаді
6 год 35 хв8
Повірте, приготувати ароматне соковите м’ясо під силу абсолютно кожному. А м’ясо в оригінальному маринаді за рецептом нижче тим більше! Воно виходить пряним, м’
2 год 0 хв5
М’ясний салат можна приготувати з будь-яким м’ясом, навіть з уже готовими копченостями. В даному рецепті запропоновано найпростіше оформлення у вигляді тигра, але при бажанні
Солодкий гарбуз з медом на десерт
40 хв4
Оригінальна закуска з гарбуза з медом, часником і розмарином. Карамелізований гарбуз виходить ніжним, ароматним і з яскравим смаком. Таке блюдо підходить навіть для святкового столу