Покроковий рецепт приготування стейка зі свинини з розмарином

Стейк зі свинини можна готувати без олії на сковороді з антипригарним покриттям, а також можна використовувати сковороду-гриль. Це дозволяє приготувати натуральне блюдо, без зайвого жиру, але в той же час соковите і ніжне.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
45 хвДрук
  • М’ясо помийте і просушіть паперовими рушниками.
  • Накрийте м’ясо харчовою плівкою і трохи відбийте його кухонним молоточком.
  • Стейки змастіть невеликою кількістю оливкової олії.
  • Натріть м’ясо сіллю і спеціями, посипте голочками розмарину.
  • Розігрійте сковороду-гриль, викладіть на неї м’ясо. Смажте стейки з одного боку на сильному вогні 1 хвилину. Потім переверніть стейки і обсмажте 1 хвилину з іншого боку.

Зменшіть вогонь і продовжуйте смажити м’ясо 8-10 хвилин, перевертаючи його кожні 2 хвилини. Готове м’ясо викладіть на тарілку і дайте йому відпочити 5 хвилин. Подавайте стейки з гарніром з картоплі або інших овочів.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь