Соковитий і ніжний свинячий стейк в соєвому соусі

стейк в соєвому соусі

Стейк – популярне блюдо, яке готують в ресторанах і на домашніх кухнях. Якщо розібратися у всіх тонкощах кулінарного процесу, то ваш стейк буде нітрохи не гірше ресторанного. У цьому рецепті ми розповімо, як смачно замаринувати і приготувати стейк зі свинини.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
3 год 0 хвДрук
  • У миску покладіть свинячі стеки, додайте лавровий лист і розмарин.
  • Додайте пару чайних ложок гірчиці, влийте соєвий соус і рослинну олію. М’ясо повинно бути занурене в рідину.
  • М’ясо залиште маринуватися на пару годин, можна залишити на добу.
  • Потім м’ясо промокніть паперовими рушниками і викладіть на розігріту сковороду. Спочатку обсмажте на сильному вогні по 5 хвилин з кожного боку. Потім зменшіть вогонь, накрийте сковороду кришкою і готуйте ще 7-10 хвилин.

Стейк виходить неймовірно ароматним і соковитим.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь