Свинячі котлети з лимоном та зеленню

Кожна господиня має у своєму арсеналі улюблений рецепт котлет, зраджувати якому не хочеться. Але ми завжди на стороні експериментів! Тому сьогодні ми рекомендуємо забути про ваш рецепт-фаворит і приготувати соковиті свинячі котлети з лимоном.

Це апетитна м’ясна страва з додаванням цитрусового вражає своїм свіжим і насиченим смаком. Лимон та зелень роблять котлетки яскравими та ароматними! Подібних їм вам ще не доводилося пробувати.

Як приготувати свинячі котлети з лимоном і зеленню

Обов’язково додайте до фаршу картоплю. Тоді смак котлет вийде ще ніжніше, а блюдо вийде в рази ситніше. До того ж, вам вдасться заощадити на м’ясі. Для цього картоплю необхідно відварити і добре розім’яти, не використовуючи при цьому ні картопляний відвар, ні вершкове масло.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
40 хвДрук
  • Відварюємо картоплю в мундирі. Очищаємо його. Розминаємо товкачем без додавання води або олії.
  • Добре моємо лимон. Натираємо його цедру на дрібній тертці. З’єднуємо її, картоплю та свинячий фарш.
  • Промиваємо петрушку. Дрібно її нарізаємо. Додаємо зелень до фаршу та картоплі. Всипаємо сіль та чорний мелений перець.
  • Додаємо яйця. Добре перемішуємо всі інгредієнти. Накриваємо харчовою плівкою та прибираємо в холодильник на 30 хвилин.
  • Формуємо котлети. Обвалюємо їх у пшеничному борошні.
  • Розігріваємо сковороду з вершковим маслом та рослинною олією. Додаємо гілочки розмарину. Обсмажуємо котлети до легкої золотистості з обох боків.
  • Потім вливаємо вичавлений сік 1 лимона. Тушкуємо котлети протягом 10–15 хвилин.

Золотисті котлетки можна подавати до столу! Така ароматна страва підійде практично до будь-якого гарніру. Ну а спагетті з такими соковитими котлетами і зовсім незрівнянні! Розкажіть у коментарях, які незвичайні інгредієнти ви вже намагалися додавати до м’ясного фаршу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь