Спагетті, паста
Різноманітність існуючих сортів пасти вражає. Не дивно, адже тісто – пластичне, з нього можна виліпити будь-яку форму. Великі круглі кантеллоні – діаметр трубочок достатній для начинки кожної всередині.
Як приготувати пасту, спагетті
- Дрібні макарони: ріжки, спіральки, черепашки, метелики, щоб наколювати на вилку.
- Довгі спагетті і локшина: від тоненьких прозорих ниточок до плоских смужок. Довжина – не менше 25 см. випускаються у вигляді прямих соломинок або скручені в гніздо. У будь-якому випадку, опускаючи в окріп, ламати такий продукт не варто.
- Пластини для лазаньї. Традиційно без добавок, але також у продажу можна знайти листи з соком шпинату, моркви, буряка, чорнилом каракатиці.
Це неповний асортимент, але об’єднує їх одне: рецепти пасти, спагетті – це завжди друга страва. Для супу і бульйону використовуються дещо інші сорти.
Макаронні вироби для гарніру готують наступним чином:
- Слідувати алгоритму: вода закипіла, кинути сіль, скрутити вогонь, занурити макарони.
- Необов’язково дотримуватися порад італійських кулінарів і не доварювати продукт. Якщо готувати пасту вітчизняного виробництва або намагатися освоїти азіатську кухню, краще прочитати інструкцію виробника на упаковці.
- Оптимальне співвідношення води і спагетті: 100 грам на один літр.
Уявіть собі: існує кілька десятків видів пасти (або, якщо простіше, макаронів). Від її форми, будь то зірочки або черепашки, залежить смак і подача страви. Серед найбільших і апетитних...
Смачний, ситний і пряний варіант приготування пасти з брокколі і курячою грудкою. Для любителів курки він найкращий. Брокколі в цьому рецепті ідеально поєднується з іншими інгредієнтами і доповнює.
Прекрасний приклад того як поєднувати вершковий соус і рибу в простих стравах. Паста з лососем і брокколі дуже легка в приготуванні і неймовірно смачна. Підійдуть і класичні спагетті...
Ніжний вершковий смак соусу, розплавлений сир, яскрава і смачна брокколі, ось що найбільше я люблю в цій страві. Це досить легке і корисне блюдо, особливо якщо використовувати не...