Інгредієнти: Розмарин
Калорійність на 100 грам (кбжу):
3.3 г.
Білки5.9 г.
Жири20.7 г.
Вуглеводи131
ккалДля того щоб відчути запах Франції багато не треба! Досить мати трохи гарбуза, прованські трави і півгодини вільного часу. В результаті ми отримаємо дуже смачне і ніжне блюдо...
Ще один рецепт начебто простий, але дуже смачної заправки, яку ви приготуєте швидше, ніж прочитаєте цей рецепт. Легка кислинка лимона, пряно-терпкий аромат базиліка, гіркуватий смак
У цьому рецепті дуже вдало поєднуються звичні і незвичні смаки. Сирний сир із зеленню – класика – і обсмажений виноград, який рідко хто пробував, а даремно. Він набуває...
У категорії гарнірів картопля майже не має собі рівних. Ситніше, ніж овочі, і яскравіше, ніж крупи, вона йде пліч-о-пліч зі святковими стравами. Її подають до дичини, риби, запеченої...
Американський салат «Цезар» з креветками давно став улюбленцем ресторанної публіки. Тим часом приготувати вишукану страву зовсім нескладно в домашніх умовах за рецептами з покроковими
Щоб дізнатися, як приготувати сьомгу на свято або для живлення в будні дні, скористаємося докладним описом найкращих рецептів. Риба вийде соковитою і м’якою.