М’ясо в оригінальному маринаді

М'ясо в оригінальному маринаді

Повірте, приготувати ароматне соковите м’ясо під силу абсолютно кожному. А м’ясо в оригінальному маринаді за рецептом нижче тим більше! Воно виходить пряним, м’яким і красивого рум’яного кольору. Маринад з соусу теріякі і вина зробить кожен шматочок танучим в роті. А яскраві спеції привносять в блюдо смакове розмаїття. Якщо ж не любите свинину, сміливо замінюйте на яловичину або куряче філе.

Для моєї сім’ї це м’ясо в рази смачніше шашлику, тому готуємо його досить часто. Таке блюдо дуже доречно завжди: і на святковому столі, і для звичайної сімейної вечері, і як обід, наприклад, з собою на роботу. Як гарнір використовуйте салати, улюблені крупи або запечену картоплю. Подавати його краще в гарячому вигляді.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
6 год 35 хвДрук
  • Наріжте м’ясо на стейки товщиною близько 2 см.
  • Відбийте їх з двох сторін.
  • Очистіть імбир від шкірки і дрібно натріть.
  • З’єднайте соус теріякі, столову ложку рослинної олії, імбир, вино і кетчуп. Все перемішайте до однорідної маси.
  • Додайте сіль і спеції. М’ясо викладіть в контейнер.
  • Залийте стейки отриманим маринадом і гарненько протріть ним кожен шматок.
  • Накрийте лоток кришкою і приберіть в холодильник на 6 годин, а краще на ніч.
  • Викладіть свинину в розігріту з соняшниковою олією сковороду.
  • Смажте до готовності: 2-3 хвилини з кожного боку.

Прикрасьте шматочки м’яса в маринаді гілочками петрушки, півкільцями червоної цибулі або ж скибочками лимона. Я б ще запропонувала до нього червоне вино і звичайний овочевий салат. Виходить дуже смачно і самодостатньо. Приємного апетиту, друзі!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь