Інгредієнти: Свиняча корейка
Калорійність на 100 грам (кбжу):
17.0 г.
Білки25.0 г.
Жири301
ккалКорейка – одна з найкращих і смачних частин свинячої тушки. З цього м’яса готують величезну кількість страв. Стейк з корейки-просте блюдо, але ефектне, ситне і смачне.
Повірте, приготувати ароматне соковите м’ясо під силу абсолютно кожному. А м’ясо в оригінальному маринаді за рецептом нижче тим більше! Воно виходить пряним, м’
Сполучення м’яса з капустою виграшне, але далеко не всім хочеться возитися з голубцями. Це ж потрібно листя відварити, начинку приготувати, загорнути, соус приготувати і згасити.
Свинину зазвичай пускаю на відбивні. Взагалі, не люблю готувати цей вид м’яса. Завжди воно у мене виходить жорстким і якимось неїстівним. Можливо, це я погана господиня, а може...
Приготуйте відбивні зі свинини, запечені в духовці з помідорами і сиром. Повірте, від такого обіду будуть всі в захваті, ситі і задоволені. Всі рецепти описані покроково та з...